CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Monday, February 23, 2009

Santai Hujung Minggu

Tak tau napa mood malas melanda minggu lepas untk tulis n3 dlm blog aku nih..
walhal banyak gak mender bleh dijadikkan bahan..tengok ah..rerajin, ku flashback jeklah..

tapi cuti hujung minggu ni really memenatkan..penat melayan 2 heroes nih..memandangkan dah lama tak ajak budak2 nih keluar..asal weekend jek mummy dia terlepak kat umah, kesian jugak..so, minggu nih dua2 ari masa aku habiskan melayan budak berdua nih..
ke mana? hehehe..biasalah..port besa..PBB (Pantai Batu Buruk)..nak p jauh2 tak larat mak buyung ..nih pon jenuh melayan diorg..bergasaklah jugak mak buyung nih terkejar sama..Cik Su diaorg merangkap asisstant tarak mau ikut..


Nih si tencit afham sebuk nak bukak sandal dia..pasir dah penuh sandal..
Me, kak..kakk..




Gedik2 Me n kids


Afham seronok main pasir..abis di baling2 nya pasir tu..muka abang...muka mummy..siap wrestling bergaduh sbb abang bengang adik acmpak apsir ke muka dia..abis makann pon kena pasir..addoooiii..







Nih ari jumaat nyer aktiviti..p Taman Awam PBB tuh..main bola..




Mummy, saya dahaga sangat...





Pastu guling-guling..




Eksen jek lebih dia nih..




Gaya amatur..




pehhh..mmg letih bangat..balik tuh tergolek aku, melepek..tp seronok tengok diorg happy
siap mengamuk takmo balik..adddoiii..takpa aaaa...minggu dpn kita p lagi noooo...







































































0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...