CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, February 15, 2009

HAPPY 1ST ANNIVERSARY TO MY BELOVED SISTER

Heheeh..sorrylah dik yer...petang2 rambang nih baru menyibuk ngn entry wishes nih...kekanda mu bz bangat ari nih memandangkan engineerku menmckan dirinya..rerasanya nak masukkan jugaklah anniversary adindaku yng sorang nih..





Pehhh…pejam celik..pejam celik…dah setahun adindaku ini kahwin….

Just wishing u happy anniversary 1st..semoga bahagia berkekalan hingga ke hujung nyawa (tak cukup jiwang ayat nihkan? Belasah jek)..Pesanan dari kakanda mu ini, hidup berumahtangga banyak dugaan dan cabarannya..ada ups n down, ada pasang n surutnya..ada duka n sukanya, per2 pon yang penting kita buat yang terbaik untuk membahagiakan pasangan kita..at least kalu dia rasa tak bahagia jugak..kita tak rasa regret dan menyalahkan diri sendri bila sesuatu happen…huhuhuh..(nak advise org..diri sendri pon tergolek)..hahahahah…

Memang kena banyak bersabar..give n takes..kalu spouse kita je yang ‘gives’, kita tak ‘takes’, tak menjadik..kalu kita jek yang ‘takes’ tapi tak ‘gives’ juga payah..so, kena sama2 berusaha…(jangan ikut cam org tuh...ayat temanya berbunyik...' i just follow the flow...')..main nak ikut flow jek..mati ah...kapal tangki pon karam seh..
tak bleh nak buat sengsorang jek..but kata org putih..'it needs two to tango'..aiseyy..kan bertango sengsorang..org kata 'kureng' plak..pandai2lah korang ekk..kekandamu ini mendoakan dari jauh..




to my bro in laws, jgalah budak eydah nih baik2 ek..sabo2lah ngn peel dia nih...huhuhu..

wishing u all the best...sayang korang..muaaahhh...











0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...