CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, May 19, 2013

Kad Hari Ibu..Oh! Suweeettt...

Baru-baru ini dapat kad sempena Hari Ibu dari anak-anak kecilku ini..Dibuat oleh anak yang paling tak dok diam..siapa lagi kalau bukan si Afham di tadikanya..even wording dibuat oleh Cikgunya..tapi cara persembahan, anak-anak buat sendiri ikut kreativitinya..

I am suprise!!...sebab sangat kemas dan cantik..tak sangka budak seaktif Afham dapat buat secantik ini..Kengkadang aku ni memandang rendah pada Afham..maklumlah dia sangat tak reti dok diam dan unpredictable..huhuu...sorry yer Nak..Abah aku yang tukang ambik dia balik tadika pon ada mention yang Afham punya kerja paling cantik..kalau Abah aku sesaje je puji cucu dia, maaflah yer..ngeeee...

Then, Danish tambahkan wordingnya dari mereka bertiga..Oh..dah cukup indah hadiahnya dari mereka untuk aku..dan aku dah siap frame, gantung kat dinding rumah..tak over kan? kan?.....

Apapun, terima kasih kesayangan mummy ni..menyentuh hati....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...