CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, February 8, 2009

Danish..Birthday n Hadiah Birthday


Kek Spiderman Pilihan Birthday Boy


Rerasanya mesti dah ada yang perasan cerita birthday dak Danish nih pada 2hb Februari 2009 yang lepas dalam blog Che Da nya..citer kek danish yang ditempah di Ziq Bakery yang M.I.A..citer Che Da nya mengamuk pasal kek tuh..huhuhu..tabik Che Da..kalu mummynya tuh..harus bersopan santun marahkan staff kat situ..huhuhu..

Rasa cam tak best jek..kalu entry kat blog mummy Danish takder citer birthday Danish..cam tak aci jek..even dah lepas..nak gak tulis kat sini..sebab yang beria2 nak celebrate bukan Danish sorang jek..mummy nya pon excited..yerlah..Birthday anak bujang yang ke 5 tahun..first time disambut kat tadika ngn kawan2 dia..selalunya wat kat umah jek..ahli jemaahnya skit jek..sbb tak cukup korum nak wat kat umah ngn PakNgah n Untie Lelnya kat KL, Daddynya tak balik, so, better wat kat tadika..

Beberapa hari sebelum tuh, mummynya dah bz sebuk beli barang2 untuk Goodie Bag, tempah kek..Danish pon tolong isi barang2 dalam Goodie Bag tuh..sambil dibantu kacau oleh si tencik..pehh..mencabar..mana nak isi barang..mana nak tepis tangan si tencik yang sibuk..mana nak layan skrip2 si Danish nih lagi..



Goodie Bag for Boys Goodie Bag for Girls






Birthday Boy malu-malu kucing diapit kengkawan..










HADIAH DANISH

Antara hadiah yang Danish dapat on his 5th Birthday..

Disebabkan dia nih suka nak ikut aku p office sebab nak main game. So, aku hadiahkan dia TV Game..tapi takder game car racing yang amat2 disukainya..Tapi yang geram..sikit2 ajak aku main sama ..paksa plak tuh..pastu bertumbuk ngn adik dia yang suka mengacau..nak main sama.





Hadiah Dari Pak Ngah n Mak Ngah (Ikan Laga)






Pak Ngah n Mak Ngahnya hadiahkan dia ikan laga sebab dah tahu peelnya..kalu hadiahkan mainan atau kereta kesukaannya harus bertahan berapa saat jek..mulalah tercabut mana-mana..so, diorg hadiahkan ikan laga seekor..nak tengok dia pandai tak jaga..memang dia excited..siap buat lawak sin chan kat aku..sambil pegang bekas bedak.."Mummy, bleh tak saya masukkan bedak kat dalam ikan nih?”..Mummy.."Eh! napa plak? Jangan!..nanti mati ikan tuh”..selamba jawab.."Saya nak buat salji..mesti cantik bekas ikan tuh nanti..” addoooiii…budak ini..


Jam Ben10 dari Che Da n Ayah Da




Bila dapat jam plak..asyik2 tanya aku..pukul berapa..yerlah dia nih manalah tau lagi tengok jam..perpun..dah siap tayang kat kawan baik dia kat tadika..thank u Che Da..


Lastly..dari Daddy dia..Daddy dia tak balik untuk celebrate, so, hadiah ni diposkan dari KL jek..stationeries Bob The Buider..kartun kesukaan dia...anyway, thanks daddy sebab ingat birthday Danish..dan bersusah poskan hadiah untuk dia..


so, bagi aku keje aku untuk menggembirakan anak bujang nih sorang celebrate birthdaynya berjaya..nampak happy dia..aku pon sebagai mummynya tumpang happy n bahagia..ingat pesan mummy..jadik budak baik, budak pandai..jgn notty2..
mummy sayang danish sangat2..muaaahhhh...





0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...