CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, October 2, 2011

lagi..lagi..Kek Karamel..




Salam korang...

mood nak membelangkan kek karamel adalah tersangat tinggi..teruja betul bila bermain-main ngan kaler-kalernya itu..pehh...memang berhantu rupanya bila dan start buat kek nih..

khamis lalu abah aku bising sebab dia tak sempat nak makan kek karamel dah habis..sempat rase secubit je..tu pon aku suapkan bagi dia rase bilamana kek tu dah masak..esoknya bila dia cari dalam ais box..nan ado..abis sudaaa...hehehehe...2 hari jer...habiss...

so, aku buatkan yang lain..balance susu cair ada lagi separuh..bahan-bahan lain pon memang dah ada..so..berkaramel lagi...niat di hati nak try buat corak cam Kak Ita..tapi tak menjadi pulak..gigih campor aduk kaler..ahaksss...


so, korang yang tak cuba buat lagi..silakan...tak rugi tau..pastu nanti naik ketagih nak buat lagi..hahahha...

2 Lalala:

cikwawi said...

cung melecung kek mung ni.. suka tenguk kaler2 tu.. nanti nak try wat jugak lah.. wish me luck ye ^_^

Nyzal Aziz said...

heheheh...sila2 wawi..syokk oooo...nanti ku nak try buat kaler lain plak..good luck cayang..boleh buat punya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...