CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, October 30, 2011

Eppy Graduation Day My Luvly Sis!


Salam korang..

Sihat semua? Ari nih baru hegeh-hegeh nak updated status minggu-minggu lepas..tersangat bz minggu lepas disebabkan hari graduasi adik aku ni menyebabkan parents aku merangkap baby sitter aku terbang ke Kuala Lumpur nun untuk meraikan bersama..apalagi jenuh berulang alik menghantar hero-hero ke umah adik aku yang lagi sorang..tumpang jagakan..tq Che Da..

Untuk adik aku yang kami panggil Ct ini..Eppy Graduasi Day..tahniah...akhirnya segulung ijazah itu menjadi milikmu jua setelah berhempas pulas...teringat jaman kita bersenang dan bersusah kat kinrara arituh..pehhh..sorry tak dapat join sebab anak buah mung ini skool..musim final exam lak tuh..

So, sebagai tanda kasih sayang (ecehh..sokmo emo..) aku buatkan dia kek karamel..kirimkan ke cik mok dan abah..berserta sekeping kad dan 'keter comel' itu..
jauh terbang keknya..harap suka yer..

Inilah ghupa keknya..



Tahniah sekali lagi..i alwayz luv u..aku doakan semoga segala impian akan menjadi kenyataan..semoga terus berjaya dan terus ke hadapan...muaahhhh...

nota kaki: sticker keter untuk aku ada beli tak?

1 Lalala:

Chinatsu Akera said...

hehehe..toche2...mun sebenarnya lupa nak letak happy bday graduan tua..10 tahun org dah amik PHD aku baru hegeh2 abiskan degree..neway kek yg dibuat penuh kasih sayang berjaya menyentuh hati dan perut insan2 di sini..tq onece again..i will always luv u too..muahX..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...