CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, October 11, 2009

Bila Amjad Dah Pandai Meniarap..








Bila Amjad Dah Pandai Meniarap

Ari nih sejuk sehhh…semalam hujan lebat betul. Lama dah hujan tak turun lebat cam semalam. Siap dengan kilat-kilat guruh semua..Anak-anak apalagi..selsema makin menjadi-jadilah..Si Abang dah makin elok..batuk sikit-sikit jek lagi..Pagi tadi dah hantar pi sekolah selepas hari Khamis tu dia ponteng..rehat kat umah..Si Afhamlah makin menjadi-jadi..nasib dia rajin makan ubat..pantang pelawa..nganga jek..hope dia makin sihat..even bila minum susu jek..kalau batuk mesti muntah balik..kesian dia..makin manja mengada-ngada..nak dukung jek..aku layan jerlah..

Back to cerita Amjad..entry dolo aku ada mention Amjad dah boleh meniarapkan...kenapa aku excited? Sebab aku ingat dia nih berat muntot ..so, we’all assume mesti susah dia nih nak meniarap..sebab si afham dolo lambat nak meniarap..so, bila dia dah pandai oklahkan..yang lawaknya dia nih..bila dah pandai..boleh main guling2 satu umah..adoooiii...tergelak betul kami satu family..nih ada pic aku letak sekali..korang imagine..dia aku letakan atas bantal..atas tilam..pastu mulalah..guling-guling..golek-golek..guling-guling...golek-golek..hah! ambik ko..sampai ke dapur peginya..tuh kalu aku biorkan harus sampai ke sinki..kesian plak sebab lantai keraskan..takut sakit kepala dia terus kami angkat...siap marah tuh...abang-abangnya apalagi excited lebih...mulalah jadi tukang kacau..lebih-lebih lagi si afham...

Masing-masing tak sihat pon kenakalan dan keaktifan amat..imagine kalu diaorang sihat betul..memang bising satu umah dengar suara aku menjerit..ditambah ngan suara atuk ngan nenek dia..memang riuh rendah..

2 Lalala:

Ina Hashim said...

wahhh..jauhnya si amjad bergolekkkk

Nyzal Aziz said...

heheheh...

dia tengah excited tuh kak ina..
sikit2 nak bergolek..pantang letak kat bawah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...