CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Thursday, November 29, 2012

Part 3: Kuala Lumpur..Terry Fox Run & BBQ Rumah Awin/Iena

AHAD, 11 NOVEMBER 2012

Hari ketiga aku berada di sini..

Pada mulanya aku nak ajak adik aku ke Melaka pada hari ini, tapi dia ada join larian amallah pulak. So, trip to Melaka letak hari lain. Adik aku dan Encip Sominya ni memang jenis aktif sport skit cam badminton atau berlarian nih.
Bila fikir, kalau tak ikut mesti boring stay umah. Dah nama bercuti tak akan nak bercuti tergolek kat tempat tido plak. Rugi tuh. So, aku dan anak-anak join sekali pegi tengok suasana orang Key El ni beriadah.

Anak-anak, sila bangun pagi yer.
Sampai kat Padang Merbok tuh, mak aaaiii...ramainya orang..ada lagi satu group untuk acara apa ntah turut dah berlarian. Sesak. Jauh jugalah parking kereta dan kami sama-sama berjalan ke Padang Merbuk. Berpoluh juger ko even tak register larian amal ni..hehehe...Time adik aku berlarian ngn kengkawan dia kami jadi tukang tunggu barang sajerrr..Abis run, pegi breakfast..then, lepak umah....petang nanti ada aktiviti lain menunggu...



Petang...

Selepas Asar kami bertolak ke rumah Awin/Iena. Diarang nih kiranya antara kawan rapat aku juga dolo..geng lepak..huhuhuh...aku ada bagitau Awin/Iena yang aku akan datang lepak KL dan diarang excited ajak kami datang rumah..siap nak buat makan-makan...oh...sangat taching ok..leh lah aku makan lamb goreng Awin yang sodap tuh..suke..suke..suke..

Aku diberitahu Lee yang Awin siap nak buat bbq lamb lagi...Awin/Iena ni merangkap BFF adik aku juga..hehehe..Sampai umah Awin tengok makanan dah siap semua especially lamb goreng tuh...peeehhh....sodaaaaapp....pelahap betul tuh..tengok...licin..

Awin lak sibuk membakar daging nih haaaa...dah macam mastercheflah ko Awin..


kami nih memang semuanya kaki lamb..apalagi..makan sampai sengkak perut..sodaaappp...tq Awin/Iena...serius aku taching weehh bila Awin kata bbq nih untuk sambut aku dan anak-anak..terasa diri ini begitu berharga...hahaha...Selain dari kami, Awin juga jemput keluarga abangnya yang juga aku kenal..kasik korang layan gambo.





ni tuan rumah..(ampunkan aku errkk kasik ko glamer sini..)

Sungguh seronok bila lepak-lepak dan chit chat ngan kawan lama nih..dan memandangkan plan untuk cuti Deepavali kosong lagi..Awin bagi cadangan kami lepak Taman Pertanian Bukit Cahaya Shah Alam nanti..yeaaahhh....

Abis makan, kitaorang singgah kat Uptown Kota Damansara..cuci mata..lepak lagi..ngehngeh..pagi esok nak pi Melaka..jumpa lagi...

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...