CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Wednesday, March 14, 2012

Anak Saudara Baru

Assalamualaikum..

Apa khabar korang? Harap semuanya sihat2 belaka..dah masuk cuti sekolah ni..mesti ada yang amik cuti spend time ngan anak-anak..selamat bercutilah yer.

Aku plak baru-baru nih dapat dua orang lagi anak saudara..dua-dua lelaki dari adik aku Eydah dan suaminya dan Jepp dan isterinya....meriahlah umah nanti..cucu parents aku dah bertambah dari 6 orang (4 lelaki dan 2 perempuan) kepada 8 orang..ramai cucu lelaki nampaknya..dah boleh buat team bola nih..

Ni lah orang baru;

Tengku Yusuf Izuddin

Lahir pada 1 Mac 2012, jam 9.03 pagi..adik aku Eydah dah suspen sebab dia dah keluar tanda pada pagi 28hb February tuh..riso kot-kot Yusuf keluar pada 29hb..jenuh nak nunggu 4 tahun sekali..siap berpesan-pesan tunggu lepas 29hb dolo..heheheh
tahniah untuk adik aku dan suaminya..ni kiranya anak kedua diarang..yang pertama pon lelaki..

Inilah abang Yusuf..
Tengku Iskandar Abqary..



Ini pulak anak saudara baru aku yang kedua..

Aaron Mikhail

Lahir pada 8hb Mac 2012 baru-baru ini..pukul 9.25 malam..di Hospital Manjung, Perak..
Anak ketiga adik aku Jepp dan isterinya..baby boy yang ditunggu-tunggu..alhamdulillah..sebelum ni diarang dah ada dua orang princess yang comel..

Ni lah kakak baby Aaron..
Damia Ramadhani



dan Faika Nurliyana..


tambah ngan hero bertiga aku tuh..sudah tergambar kekecohan bebudak ini nanti..tambahlah pening atuk ngan nenek korang..kekekek...

2 Lalala:

izahdaut said...

Assalamualaikum kak.. Amboi comel2 anak2 sdara akak.. Meriah kan dgn budak2 ni. Dan tq follow saya.. Nanti saya masukkan dlm bloglist juga.. Suke jumpa kawan2 baru. Tq..

Nyzal Aziz said...

waalaikumsalam izah...

terima kasih sudi singgah di blog akak tak seberapa nih..suka juga dapat kenalan baru satu minat masak nih..akak dah lama follow izah..banyak dah cuba resepinya..tq juger..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...