CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Wednesday, August 24, 2011

lagi..lagi..Biskut Raya..

Ari nih dah 24 Ramadhan..sekejap je masa berlalu..camna puasa korang? persiapan raya? harap-harap semua oklah yer..

Ari tuh baru dua jenis ku tayang biskut raya yang baru disiapkan yer..baru-baru nih 4 jenis lagi berjaya disiapkan..alhamdulillah..ini biskutnya..

Biskut Famous Amos


Biskut nih fav budak-budak..even tak raya pon ku selalu buatkan..dapatlah dua balang..yang tak bestnya..satu balang tuh dah tinggal suku..jadi kudapan si afham sambil tengok tv..siap angkut ngan tabung lagi makan mengadap kartun..adehhh...

Biskut Mama Carrie


Serius..aku tak pernah cuba biskut nih..namanya memang tau..tup-tup terjumpa resepinya kat internet..semua kawan aku including adik aku dan opis mate aku kata biskut nih fav diarang..membuatkan aku nak cuba membuatnya..pehhh..bagi aku yang masih amatur dalam mengukis nih..serius tersangatlah mencabar nak membuatnya..nak membakarnya pun kene jaga betul-betul kalu tak hangit..hehehhe..lorekan tuh semer dibuat oleh danish..pukul 2 am baru siap ko..tapi start pon lambat..hehehe..mungkin tak kemas sangat..1st attempt..oklah kan..aku kadang rase cam nak tuko nama dia pada 'Biskut Mummy Takleh Carry On'..sebab boleh bikin aku stress nak menyiapkannya..



Biskut Strawberry


Biskut nih aku amik resepinya dari Majalah Saji..yang banyak tolong buat si Danish ngan kawan adik aku Ayu..thanks Ayu..

Biskut Oreo Black Beauty


Biskut ni memang sedap..ku amik dari umah Kak Ita..tapi kejadiannya taklah secantik yang Kak Ita buat..comot2 gitu..kene belajar lagi nih..heheheh..
Cadangnya ada beberapa jenis lagi nak buat..tapi tengok keadaan dan mood dololah..Ini saja yang nak ku kongsikan kali ini..


0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...