CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, June 12, 2011

Meraikan Amjad


Untuk meraikan birthday amjad, Jumaat lalu aku buat makan-makan sikit untuk family members..takderlah meriah sangat..just aku buatkan kek untuk amjad, pasta, cheezy wedges dan ayam goreng..sempoi je..untuk makan-makan kat umah dengan keluarga kecil..

Poyo tak poyonya..kol 10.30 am keluar beli barang..kol 12.30 pm sampai umah..
baru hegeh2 nak baking cake untuk amjad..plan asal nak buat malamnya tapi aku lak sibuk baking muffin dan kek alunan kasih untuk makcik aku yang dah lama tak balik kampung..sebab makcik aku nak balik semula Pahang pagi-pagi Jumaat tuh..so, kek amjad last minute..heheheh...

Apalagi gasak aku bersilat kat dapur..pukul 4.30 pm siap semua menu..alhamdulillah..simple-simple je..yang pastinya puas hati sebab amjad suka dengan kek comel upin ipinnya..terima kasih untuk mate aku..yune..yang susah-susah carikan aku edible image tuh dan poskan..tochee laling..sayang kamu..

pic tak banyak..sebab dah letih bersilat..hehehe..

Kek amjad..choc moist cake..



Birthday Boy..yang malu-malu..


My Little Angel..

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...