CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Monday, June 20, 2011

Yang Ditunggu Sudah Tiba



Drama bersiri Nora Elena berakhir sudah..sungguh puas hati sebab heppy ending..
rase sedih pun ada sebab lepas ni dah tak berjumpa dengan Seth..

Akibat meroyan dengan drama ini, aku nekad nak beli novel Kasih Yang Suci..puas feeling-feeling tengok drama..rasa cam tak lengkap kalau tak baca novelnya..nak rase feeling-feeling baca novel plak..lama dah tak baca novel..satu hobi aku satu ketika dolo..Ada juga aku melilau kedai buku kat bandar nih..tapi cam adik aku cakaplah..memang nan ado..frust ooo..nasib mate aku Yune bagi link dan info bagitau novel ni masih available kat Karangkraf. Gigih order ooo..thanks mate sebab bersusah untuk aku (malu).

Pagi tadi, gigih abang posmen bawak naik novel nih ke office aku..wahhh...dah sampai..order ari Khamis..Jumaat, Sabtu dan Ahad Terengganu cuti..hari ni Isnin sampai..kira oklah kan...



~ Muka gedik dapat novel takleh blah..



So, mood baca novel sudah sampai..layannnnn....

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...