CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Tuesday, October 12, 2010

Inilah Cup Cake Pertamaku



Ok tak? Bolehlahkan bagi amatur cam aku nih yang kali pertama mencuba..huhuhu..decoration yang menggunakan fondant baru nak tanya pakcik google..yang ini kira belasah je..adunan butter creamnya adalah hasil tangan mak buyung yang mengidam nih..aku kasik canlah dia pilih kaler..dan deco sendrik..kan tak memenuhi spesifikasi dia ..tak lepas tahap kemengidaman dia nih..susah pulak..

Apa-apa pun yang pastinya adunan cup cake ini ku adun sekali kasih sayang aku untuk adik aku dan anak-anak..(statement nak jiwa2 je aku nih..)..aku harap adik aku suka dan lepas mengidam dia nak makan cup cakes..

Hehhehe…berapa bintang nak kasik kat kakak mu ini Che Da wehhh..bagi yang pro..korang jangan gelakkan aku yer..aku adalah budak baru nak belajar…

1 Lalala:

Ati Masrif said...

emmm...sedap n cantiknya cup cake tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...