CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, February 3, 2013

02 Februari - 9 Tahun Sudaaa..

Assalamualaikum korang..



Lama dah tak update blog..agak sibuk di office dan menyiapkan tempahan dari rakan terdekat.
Alhamdulillah..rezeki dari Allah...

Semalam, bertarikh Feb 2..anak bujang aku ni Muhamad Danish Aiman genap usianya 9 tahun...alhamdulillah..
Sekejap je masa berlalu..selamat ulangtahun kelahiran sayangku danish..mummy doakan semoga kamu
Sentiasa berada dalam rahmat Allah...berjaya dunia dan akhirat...mummy sayang kamu hingga hujung nyawa..

Macam biasalah, danish ni hantu cheese cake dan dia dah request cheese cake untuk birthday dia..so aku buatkan untuk bahagiakan anak bujang aku nih..tak sempat nak buat pizza..so beli je lah..
Bawak balik dan makan di rumah..takderlah buat majlis besaran..just makan biasa ngan famili yang ada.



Melihat dari senyumannya aku tau aku dah membahagiakannya...sayang kamu my danish.....:-)

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...