CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Wednesday, March 10, 2010

Setelah Aku Kau Miliki..

Agak lama aku tak update blog nih..sejak dua menjak nih agak sibuk dengan kerja dan juga menguruskan anak-anak..budak-budak asyik on and off jek demam..aku pon tak berapa sihat badan lately nih..sakit kepalalah..senaklah..kadang stress..kadang depressed...macam-macam..itulah dinamakan kehidupan..ada suka dan dukanya..ada pahit dan manisnya...

Meleret plak entry aku kali nih..takder mender sangat nak aku masukkan..cuma nak share lagu nih yang asyik-asyik berkumandang jek kat telinga aku..macam berhantu jek..ari-ari nak kene dengar..heheheh...terasa plak menyentuh hati dengan bait-bait lagu ini..sesekali kasik korang layan...



Mereka lihat ku tersenyum
Gembira bagai tiada duka
Begitu indah dipandangan
Tapi hatiku keretakan bagai sinar
Purnama terang yang terbakar

Setelah aku kau miliki
Mana janjimu yang sejati
Segala bagai kiambang
Zahirnya nampak berkembangan
Akar tak jejak di dasaran
Terluka cintamu itu

Jelmaan yang mendatang
Meragut menggoda
Membenam binasa cinta
Aku di genggaman
Engkau lepaskan
Kerna memburu khayalanmu
Yang menjanjikan
Rembulan keribaanmu
Engkau kehancuran

Tidakku mampu membencimu
Biarpun cuba ku lepaskan
Tapi rantaimu mengunciku
Di kota cinta jelmaanmu
Tidakku rela dibinasa
Bersama cintamu itu...

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...