CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, January 17, 2010

Amjad Dah Merangkak



~ Ala2 berlagak gitu..lepas tangan sebelah jek..kata opismate aku..cam iklan bateri enegizer..

Lama gak aku tak wat entry nih..apa alasannya? Apalagi malas nak mengarang ahhh..
Disebabkan ari ini aku ala2 mengantuk gitu..so, aku terpaksa rela mengarang entry blog nih ari nih..apa nak cerita? Cerita besa kot eekk..pasal anak2..apalagi..

Aku blum wat entry latest about amjad..dia dah masuk 7 bulan pada 8hb arituh, jeng..jeng..dia dah boleh merangkak dah..seronok aku tengok dia..merata nak merangkak explore satu rumah…aku perhatikan badan dia susut skit.. mungkin sebab dah start aktif..dah takmo makan tido..makan tido jek..dah takmo baring jek..dah takmo dipegang jek..asyik mintak lepas..pastu angkat buntut..merayau..huhuhu..

Kena make sure kawasan lapangan dia main tuh bersih dan clear dari objek-objek memudaratkan..kalu tak mulalah nak mengutip..Layankan pic Amjad nih..



~Letih, baring jap..


~Aksi menakutkan! nak bangun tuh..

1 Lalala:

mYpRecious said...

eiii tomeinye si gemuks nie.. geramnye che de.. ingatkan sbb gemuk sgt lmbt merangkak.. cpt lah pulak.. dr cpt dr abg2 die.. haha.. mesti comel je tgk si kenit ni merangkak.. ahakss.. tapi yg penting pipi maintain gebus..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...