CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Wednesday, May 30, 2012

HARI IBU DAN HARI GURU

Assalamualaikum korang.. Lama dah tak menjengah blog nih..kemalasan melanda..ditambah sibuk dengan mengurus anak-anak dan sedikit tempahan yang diterima.. Motip je kan baru nak buat entry pasal Hari Ibu dan Hari Guru..basi sudahhh... Tak kisahlah kan..just nak share apa yang dah berlaku pada kedua hari tersebut.. HARI IBU.. Aku dapat kad yang dibuat sendiri dari Danish..sangat suweeett..sebab dia buat sendiri kad tuh bukan cikgu yang suruh..patutlah senyap dalam bilik..rupanya tengah buat kad..dan pada hari itu juga aku dapat kek swiss roll dari danish..kata atuknya gigih ajak atuknya ke kedai kek lepas sekolah sebab nak beli kek untuk mummy..yang kelako dia siap kene marah ngan atuknya pasal itu sebab akukan selalu masakkan diarang kek..apahal plak tetiba nak beli kek kat kedai..kesian danish..hahahaha Inilah kad yang suweeet itu..tq sayang..

Takleh blah berserta duit 20 sen..katanya ini je duit yang dia ada..huhuhu
My fav swiss roll..
HARI GURU.. Selamat hari Guru untuk semua pendidik terutamanya cikgu-cikgu yang pernah mengajar aku..jasamu dikenang.. Aku ada buatkan sedikit goodie bag untuk anak-anak untuk cikgu diarang..sedikit ingatan kerana bersusah payah memberikan ilmu untuk anak-anak..walau nilainya tak setara sekadar ucapan terima kasih..
Itu je lah citernya..:)

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...