CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Monday, November 14, 2011

bile suke kek karamel..



kek karamel lagi? oh...tidakkkkk.....

aku tidak bersalah ok..huhuhuh...orang kata takleh pulun sangat nanti gumuks (elleh..tak pulun pon mmg dah gumuks pon..:)
aku tukang buat je..then bagi kat orang makan..kekekek...

lately nih mood memang rajin nak mengkaramelkan kek ni..aku suka part nak kaler2kan dia..corakkan..minggu nih saja dah 4 bijik aku buat kek karamel nih..ini antara hasilnya...

yang ini request dari si afham..



yang ini request dari officemate aku yang kawin pada 11.11.11 baru-baru nih (2 biji)..nak dihidangkan untuk makan beradap katanya..dan inilah kali pertama aku amik tempahan..nerves ok..poyo di situ..







pada sesapa yang belum cuba buat..silakan..resepinya ada kat entry lama aku..kalu tak pon korang google je..bersepah resepinya..sebab kek nih memamng tengah glamer sekarang..tak rugi..cubalah...

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...