CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Thursday, June 17, 2010

Meraikan Amjad



Ari Isnin lepas berjaya juga aku buat sedikit sambutan meraikan ulangtahun Mejad Yang Pertama..takderlah nak celebrate sakan..beli kek dan buat sedikit makan-makan dengam familia sajer..

Memandangkan adik aku si Jepp dan keluarganya ada balik sebab kakak ipar adik aku nih kawin..so, cam sengsuailah skitt..nak buat makan-makan sambil santai nih..kalau tak korumnya sedikit je..tak berapa nak meriahlahkan..tempatnya kat rumah adik aku yang sorang lagi..rumah Che Da..anak buah aku si Damia n Ika pon ada..so..ala2 kecohlah kan bila 3 hero aku bertemu 2 heroin nih…

Birthday Boy ala-ala tak berapa nak faham lagi kek-kek bagai nih..so, yang over adalah abang-abang dan kakaknya..kek pon dah comot-comot asyik kene cuit ngn si abang..seronok gak makan-makan dan bersantai sambil tengok bola gitu..kalau ct ada lagi best..hukhuk…





Apa-apa pon melayan keseronokan anak-anak adalah kebahagiaan untuk aku…Eppy 1st Birthday Muhammad Daiyyan Amjad..mummy sayang sama kamu..muahh..muahh…

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...