CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, June 20, 2010

Anakku pon pandai 'demam bola'


BOLA..BOLA..BOLA..

Piala Dunia datang lagi..kali ni di South Africa..kira dah banyak game dah..penuh dengan kejutan..berapa fanatikkah anda dengan bola kali ini? Pasukan mana yang diramal akan menjadi juara? Kalau zaman muda-muda dolo aku memang minat giler kat pasukan Brazil,Itali,England, German... Sekarang nih fanatik sangat takderlah..setakat fav tuh bolehlah..antara team fav aku..Spain, Argentina, German, England..errrr..apa lagi yer..ehh..banyaklah plak..tapi most team aku tuh belum menyengat lagi..selalunya orang cakap kalu pompuan minat bola tak dapat nak lari ah dari sebab keenseman playernya...hahhaha...hampehkan...kalu nk bercerita skill ke apa..aku bukan orangnya lah..

Apa yang nak aku ceritakan pada entry ni, demam bola ni bukan sahaja dirasai oleh golongan dewasa..kanak-kanak juga..contoh terdekat adalah anak aku si Danish..tak sangka plak si Danish ni pon pandai layan bola..no wonder masa cuti sekolah ari tuh tiap-tiap malam tido kat luar..rupanya layan bola..

Ari tuh ada dia suruh aku beli bola..sudah aku belikan dan bawak dia dan adik-adik main bola kat taman..memang tak dinafikan memang ada gaya dia main bola..pehhh..kagum gak aku..silap-silap bleh jadi si Torres ato Si Messi..ahaks...tinggi plak berangan aku nih..sudahnya…2 biji bola dah rosak (kempis) dikerjakannya…petang-petang bergasak main bola dengan si afham..malam-malam pon dibantainya main dalam rumah..adeeiii..danish..danish…

~ Tengoklah pic danish nih..asyik layan bola malam tadi..Ghana vs Australia..si afham pon join..layan bola cam layan kartun..musykil aku..bila aku tanya..abang sokong yang mana..senang je jawab..'yang ijau'..







0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...