CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Monday, December 21, 2009

Sayang Kamu..







Salam korang...

Wah...berhabuk dah blog aku nih..lama dah tak letak entry..nih kemalasan amat yang melanda nih..apa nak update yer? takder citer best plak..amjad dah masuk 6 bulan dah pon..dah start mengesot..dah start makan dah pon..kalu sempat ku masakkan bubur nasik plain untuk dia..kalu tak sempat ditambah lagi kemalasan yang melanda..alamatnya..makan nestum ah budak Jajat nih..pagi tadi aku pi monthly checkup amjad..beratnya dah cecah 7.5 kg..tapi paed bagitau grafnya turun sikit..mungkin sebab susu aku dah start kurang..aisey...sian amjad..paed tuh bagitau pelbagaikan menu untuk amjad takut dia bosan nanti..wahh..seronok plak aku..lepas nih bleh buat puri lobak, epal, pisang, kentang, bubur campur ikan, ayam..mmmmm...suke..suke..biat amjad timbun..muahahahahah...

Si Danish pun nearly 6 years dah..tahun depan dia dah sekolah Pra..persiapan dia dah aku beli hujung minggu lepas..very the seronok melayan dia..nak beli yang itu..yang ini..semer dia pilih sendiri..si afham pon nyibuk..nak jugak..awak tak sekolah lagilah..tapi yang pening kerja dioarang hari-hari bergaduh, bersilat, berotomen, berwrestling..berkejaran..pehhh...tak larat aku nak melayan..tapi apa2 pon..letih2 pon aku bahagia ngan life aku ngan anak2 nih..

Mummy sayang korang sesangat wokey...


0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...