CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Tuesday, July 10, 2012

ENTRY TERTANGGUH : Eppy 5th Birthday Durrani Afham

Assalamualaikum... Apa cerita korang semua? Lama juga tak berkesempatan nak jengah blog nih..kesibukan melanda..sian afham..tertangguh nak buat entry pasal birthday dia 25hb Jun nan lalu..sorry darling mummy.. Kebetulan kami dilahirkan dalam bulan yang sama (Jun)..Aku, Amjad dan Afham...so..kami celebrate bersama-sama..sonang cerita..hehehe..
Selamat Ulangtahun Kelima Muhammad Durrani Afham..Mummy doakan kamu sentiasa berada dalam rahmat Allah..berjaya dunia dan akhirat..jadi anak yang soleh yer..mummy sayaaaaaangggg kamu...muaaahhh...
~ Yang paling semangat makan..si abang..
~Amjad pon sukeee..
~ Kek birthday afham untuk dikongsi dengan rakan-rakan di tadika..sendiri buat..:)
~Jenuh siapkan cuppies dia ni..
~Goodie bag utk kengkawan..

2 Lalala:

Ina Hashim said...

haaa...mana pegi curl2 Afham tu dear?alolo...dah kureng manisnya

Nyzal Aziz said...

hehehe..kak ina..afhamnya curl dah ilang laa selepas masuk skool nih..rambut kene potong pendek je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...