CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Sunday, May 9, 2010

SELAMAT HARI IBU


~ My Luvly Cik Mok

Tanggal ini muncul lagi..tahun lepas..beberapa hari selepas dapat kad hari ibu dari Danish aku kene warded kat hospital selama sebulan masa mengandungkan Amjad..huhuhu..

Pejam celik..Tahun ini..aku dah bergelar ibu pada tiga orang anak..Bagi aku hanya yang dah berpengalaman menjadi ibu..akan lebih memahami pengertian hari ini..pengorbanan dan kasih ibu memang tiada tandingan..namun kasih pada ibu bukan hanya disambut pada hari tertentu sahaja..seharusnya sepanjang masa..

Buat ibuku..Cik Mok nan jelita…Zariah Binti Ismail..SELAMAT HARI IBU…terima kasih atas segala yang cik mok berikan selama ini..I Luv U So Much..dan aku berjanji untuk membahagiakan dirimu hingga ke akhir hayat..Ketabahanmu yang membuatkan anakmu ini menjadi kuat selama ini..Terima kasih..

Untuk anak-anakku..Danish Aiman..Durrani Afham dan Daiyyan Amjad..Mummy sayang korang sangat-sangat..walaupun kadang-kadang korang begitu menduga kesabaran hati ini..Mummy berjanji akan menjadi ibu yang terbaik untuk kalian..berkongsi suka dan duka..membahagiakan kalian..mummy sentiasa mendoakan kalian berjaya di dunia dan akhirat..

Buat semua ibu di luar sana..Eppy Mommies Day…Semoga dilimpahi rahmat dan kebahagiaan selalu..

3 Lalala:

Asu Bahiyah said...

Selamat hari ibu teddy....

Chinatsu Akera said...

huhuhu..heppy mother's day utk tuan blog juga..keh3..

Nyzal Aziz said...

thanks asu..selamat hari ibu untuk kamu juga..
ct; mung pon kene cepat2 jadi ibu..best oooo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...