CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

About Me

My photo
Mum's with 3 kids.. Muhamad Danish Aiman, Muhammad Durrani Afham n Muhammad Daiyyan Amjad.. Life is not a matter of chances its a matter of choices.. Make your own choice.. and you'll be happy... 'Remember, the world is round, WHAT GOES ROUND COMES AROUND. One day you will look back & proud of yourself'..

Monday, May 11, 2009

HAPPY MOTHER'S DAY



‘HAPPY MOTHER’S DAY’


Rasanya tak terlambat lagi aku nak mengucapkan ‘Happy Mother’s Day’ kat semua yang bergelar ibu. Especially for my beloved mother Puan Zariah Binti Ismail..
Mok,I luv u so much..you’re everything’s for me..



(Inilah Ibu kesayangan hamba...)


Dan pada ari Khamis 07hb Mei ari tuh aku dah dapat early wishes from anak bujang aku nih..sapa lagi kalu tak, budak Danish nih..masa aku pi ambik dia kat tadika..sampai kat kereta jek..sibuk selongkar beg cari something..mulut kecoh ngomel..

Danish : Mummy, saya ada sesuatu untuk mummy nih..saya ada hadiah untuk mummy..

Me : Hadiah apa plak ? (wonder gak aku nih)..

Danish : Hadiahlah..untuk Hari Ibu…(sambil tunjuk sekeping kertas)

Me : Ooooooo….thanks sayang..(sambil aku ambik then belek2..)

Danish : Ur welcome..(sambil tersengih comel..really comel..muke cam vangga gler
bila aku terima kad dia tuh )

Hehehehe..terkedu gak aku menerima kad handmade dari anak bujang aku nih…syahdu oooo…dengan tulisan senget2..clouring yang comot2…tapi cukup buat hati aku berbunga2..apalah yang nak aku harapkan dari budak lelaki berumur 5 tahun kan..cukup sudah dengan kad seindah itu…




Me : Awak buat sendiri ker?

Danish : Yer Mummy. Untuk Hari Ibu..Cikgu kata..

Me : Hari Ibu itu apa?

Danish : Hari Ibu tuh hari kanak2 sayang kat ibu. Cikgu kata kena hormat ibu bapa,
atuk..nenek..kena sayang ibubapa, atuk nenek semer..mmmm..mmm..

Me : Ooooo...camtuh ker? Saya nih ibu ker?

Danish : Yerlah..mummy nihkan ibu..saya sayang mummy..muahhh…(sambil cium pipi aku)

Huhuhu…sweetkan? Really indah to be a mother..so, sampai ari nih Danish really be a good boy..pagi tadi pon bangun tanpa meragas-ragas..baik ngn adiknya..dengan mummynya lagilah…tolong tutup tv, tolong kemas mainan, kemas botol susu, bila tanya napa awak nih baik sangat…arinih kan ari ibu…saya kena baiklah ngn mummy…adoooiii..kalu tiap2 ari ari ibu..bahagialah mummy nak oooiii..lebih2 lagi bila tengok peel baik awak nih…Danish..Danish…

to adindaku..Eydah..bakal ibu...hehehe..syok oooo..jadi ibu nih...dah bersalin sendrik, punyer anak sendrik, baru tau camna feelnya jadik seoarng ibu..masa tuh kita akan sanggup memberi apa sahaja untuk membahagiakan hatinya...

0 Lalala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...